Filigrana

QUI SOM

Filigrana és una editorial petita i independent que viu en l’esfera digital i en la del paper imprès. El nostre compromís amb el món de les lletres és el d’aportar continguts que resultin d’un procés de selecció i d’edició realitzat amb cura i amb delicadesa, en tres formats: llibre imprès, audiollibre, llibre digital.

A Filigrana creiem fermament en la gran potencialitat i en la importància de la literatura, i volem fer-la arribar tant a qui s’hi aproxima a través de la lectura com a qui ho fa a través de l’escolta.

Busquem, en especial, despertar el plaer per l’audició d’històries i recrear els espais i les experiènciencies d’un passat en què encara no existien mitjans de difusió com la televisió o youtube. Paradoxalment, el valor afegit de Filigrana és que això ho podem aconseguir des del món digitalitzat del segle XXI. Així, cadascuna de les formes en què oferim les nostres propostes literàries esdevé per a nosaltres un pilar, un fil d’or que, entrellaçat amb els altres, dibuixa la nostra filigrana.

CONTACTE

Totes les coses saben i viuen la seva rondalla meravellosa i me la conten a mi primer que a ningú.

Josep Massó Ventós

La nau de veles d’or

El que ningú no sabia, però, i que s’ha d’aprendre, és que de vegades l’etcètera és molt, i altres vegades, en canvi, no és ni un xic de res.

'L'etcètera', rondalla popular.

Rondalles contades a la vora del foc

L’idealitat és tan subtil, que un sol àtom de matèria la corromp o l’esvaeix.

Dolors Monserdà

'Nit de lluna', Del Món