Filigrana

Notícies

Photo by Anna Pons

Gota a gota

Anunciem, amb molta satisfacció, la inauguració de la nova web de Filigrana.

A distància de gairebé un any del nostre naixement, aquest fet representa un pas endavant per a nosaltres i la confirmació de la nostra filosofia basada en la idea de construir, a poc a poc, un projecte triple en quant a llengües i formats, cercant de tocar de peus a terra i, a la vegada, de trobar la manera de projectar-nos sempre una mica més enllà.

Aquesta nova pàgina és com nosaltres: simple, directa, multilingüe, i l’hem volguda fàcil de llegir en telèfons mòbils i tauletes. La novetat important, però, rau en el fet que inclou la possibilitat de fer comandes de les edicions en paper directament des de la pàgina de cada llibre. Aquest fet ens permet augmentar la producció dels exemplars en paper.

Si bé és cert que Filigrana aposta fortament pel producte digital amb la producció d’ebooks i audiollibres, no poden obviar que les nostres arrels culturals es gesten en el llibre imprès que, a més, ens ofereix instruments de delectança diferents dels del mitjà digital, i codis que romanen en la nostra memòria cultural des de fa segles. Per tant, la nostra ambició editorial i creativa ens porta a desplegar la nostra activitat en aquests tres formats.

Avui us donem gratament la benvinguda a la nostra nova casa virtual (on esperem que us sentiu a gust), que omplirem d’històries tal com s’omple un aquari zen: gota a gota.

Comparteix aquesta entrada

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *