Filigrana

Preguntes freqüents

COM PUC VEURE LES PUBLICACIONS EN ALTRES LLENGÜES?
Només cal anar a la pàgina del “Catàleg” i canviar la llengua des de la icona amb la bandera (a dalt a la dreta). A la pàgina del “Catàleg" en la llengua que escolliu podreu trobar les publicacions en aquella llengua.
ON PUC COMPRAR ELS EBOOK I ELS AUDIOLLIBRES DE FILIGRANA?
Cada llibre i audiollibre que trobareu al catàleg té la seva pròpia pàgina, que conté els enllaços directes a les principals botigues en línia. Els ebook els podeu trobar a les plataformes principals de descàrrega (Kindle, Kobo, AppleBooks, Google Play Books, Nubico, etc.) i a moltes llibreries en línia.
Els audiollibres, a plataformes de descàrrega com iTunes, Google Play Books, etc., o a plataformes de reproducció com Storytel o Audible.
ON PUC COMPRAR ELS LLIBRES EN PAPER DE FILIGRANA?
Les publicacions en paper les podeu adquirir directament des del nostre catàleg, a la pàgina de cada llibre. Podeu utilitzar targeta de crèdit a través de PayPal. A més, hi veureu també la llista de les llibreries on els podeu trobar físicament.
NO TINC CAP DISPOSITIU PER LLEGIR ELS EBOOK. EN PUC COMPRAR IGUALMENT I LLEGIR-NE?
Si teniu un Mac o un iPad, el més senzill és utilitzar l’app LLibres (que trobareu en tots els sistemes), i d’allà adquirir-los i descarregar-los a través de la botiga en línia.
Si teniu un PC o una tauleta Android i un compte d'Amazon, el més senzill és descarregar l’app Kindle Reader (gratuïta) i adquirir-los a través del compte. Si no teniu un compte d’Amazon, podeu adquirir els ebook a través de Google Play Books.